Premium buzağı battaniyesi

Premium buzağı battaniyesi

Kolay Giydirme: Buzağıyı giydirmek sanılandan çok daha kolay. Pratik cırt cırt bağlantıları sayesinde, buzağıyı rahatça giydirip çıkarmak mümkün.

Bağışıklık Desteği: Yeni doğan buzağılar, doğum sonrası ilk günlerde hassas bir dönemden geçerler. Premium Battaniye, bu dönemde bağışıklık sistemini destekleyerek hastalık riskini azaltır.

Hava Koşullarına Karşı Koruma: Özellikle soğuk hava koşullarında buzağıları korumak önemlidir. Premium Battaniye, 10°C'nin altındaki sıcaklıklarda bu riski azaltır, bu sayede buzağılar sağlıklı bir şekilde büyüyebilir.

Dayanıklı Malzeme: Premium Battaniye, 600 naylon polyester nervürden üretilmiştir. Bu malzeme, dayanıklılığı ile bilinir ve buzağının aktif yaşam tarzına ayak uydurur.

Suya Dayanıklılık: Yağışlı günlerde dahi buzağıyı korumak önemlidir. Premium Battaniye, suya dayanıklı özelliği ile bu ihtiyacı karşılar ve 3000 mm'ye kadar su basıncına dayanıklılık sağlar.

Hava Geçirgenliği: Buzağılar da rahatlamayı hak eder! Hava geçirgen yapısı sayesinde Premium Battaniye, aşırı terlemeyi önler ve buzağının konforunu artırır.

Yıkanabilir: Hijyen her zaman önemlidir. Premium Battaniye, temizlenmesi gerektiğinde yıkanabilir özelliği ile kolayca temizlenir ve buzağının sağlığını destekler.

Yayınlanan 2024-01-22 Tarafından 0 56

Related articles

Küçük baş damga seti

Küçük baş damga setleri, koyun yetiştiricilerine pratik bir çözüm sunar. Koyunları tanımlamak, sağlıklarını izlemek...

2 CC 3 Parça Steril Enjektör Kısa Uçlu:...

Yeşil Kısa Uçlu Aşı Enjektörleri: Steril, tek kullanımlık ve 2 cc kapasiteli. Hassas dozaj, kısa uç tasarımı ve çevre...

2 CC Enjektör Kısa Uçlu Aşı...

Yeşil kısa uçlu aşı enjektörleri, veteriner hekimlerin hayvanlara güvenli ve hassas dozajlarla aşı uygulamalarını...

5 CC 3 Parça Enjektör: Hayvan Sağlığında Güvenilir Partner

Yüksek Kapasite: 5 ml 3 parça, çeşitli veteriner uygulamalarına uygun. Kısa Uç Tasarımı: Hassas ve kontrollü...

Buzağı battaniyesi

Yaz ayları, çiftçilerin buzağa yetiştiriciliğiyle ilgili özel önlemler almasını gerektirir. Bu dönemde, serin geceler...

boğa yuları

Boğa yularları, boğaların kontrol altında tutulması ve yönlendirilmesi için kullanılan dayanıklı kayışlardır....

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü