Enjektör İğnesi 0,8 x 10 mm. ( 12 Ad ); Paslanmaz çelikten üretilen KRUUSE Enjektör İğnesi 0,8 x 10 mm. ( 12 Ad ), Luer-Lock kilit sistemi sayesinde enjektöre tam tutunarak sızıntıyı önler. Sterilizasyona uygun yapısıyla tekrar kullanılabilen bu 21G iğneler, küçük hayvanlarda acısız ve güvenli bir enjeksiyon deneyimi sunar.. Modern Çiftlik güvencesiyle sunulan bu ürün; çiftlik, veterinerlik ve hayvancılık ihtiyaçlarında doğru ürüne hızlı ulaşmak isteyen müşteriler için güvenilir bir tercihtir. Ürün ölçüsü, model ve kullanım detaylarını inceleyerek ihtiyacınıza uygun şekilde güvenle sipariş verebilirsiniz.
Bu Enjektör İğnesi, veterinerlik ve tıbbi uygulamalar için tasarlanmış, 0.8 mm çapında ve 10 mm uzunluğunda (21G x 3/8) hassas bir enjeksiyon aracıdır. Ürün, yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olup, kuru ve sulu sterilizasyon yöntemlerine uygunluğu sayesinde tekrar tekrar kullanılabilir. Bu çok kullanımlı tasarım, çevre dostu ve maliyet etkin bir çözüm sunar. İğne, Luer-Lock kilitli bağlantı sistemine sahiptir; bu sistem, iğnenin enjektöre çevrilerek sıkıştırılmasını ve işlem sırasında çıkma yapmamasını sağlayarak güvenli ve sızdırmaz bir uygulama imkanı sunar. Her bir paket, hijyenik ve düzenli saklama için plastik kutuda düzine (12 adet) şeklinde sunulur.
0.8 x 10 mm İğne, Hangi Veteriner Uygulamalarında ve Nasıl Bir Avantaj Sağlar?
Bu spesifik ebat ve özelliklere sahip iğne, uygulama güvenliğini ve konforunu artırır:
Hassas ve Düşük Travmalı Uygulamalar: 0.8 mm çap ve 10 mm uzunluk, küçük hayvanlarda veya deri altı (SC) enjeksiyonlar gibi kısa ve ince iğne gerektiren uygulamalar için idealdir. Bu hassas ölçü, hayvanın duyduğu acıyı ve dokuda oluşan travmayı minimuma indirir.
Maksimum Güvenlik ve Bağlantı Gücü: Luer-Lock kilitli sistemi, iğnenin mika, otomatik veya metal uçlu olsun, uyumlu tüm enjektörlere güvenli ve sıkı bir şekilde bağlanmasını sağlar. Bu kilit, ilacın sızmasını veya iğnenin gevşemesini önleyerek enjeksiyon güvenilirliğini en üst seviyeye çıkarır.
Sterilizasyon ile Yüksek Hijyen Standardı: Paslanmaz çelik yapısı, iğnenin kimyasal tepkimeye girmesini önler ve hem kuru hem de sulu yöntemlerle kolayca sterilize edilebilir. Her kullanım öncesi sterilizasyon imkanı, çapraz kontaminasyon ve enfeksiyon risklerini büyük ölçüde azaltır.
Ekonomik ve Pratik Ambalaj: 12 adetlik düzine paket içeriği, sürekli kullanım ihtiyacı olan veteriner klinikleri ve çiftlikler için uygun maliyetli bir stoklama imkanı sunar. Çok kullanımlı olması ise, tek kullanımlık ürünlere göre uzun vadede maliyet avantajı sağlar.
Enjektör İğnesi (0.8 x 10 mm, 12 Adet), paslanmaz çelik kalitesi, Luer-Lock kilit sistemi ve hassas 10 mm uzunluğu ile, veteriner hekimlerin güvenli, hijyenik ve ekonomik enjeksiyonlar için tercih ettiği temel bir araçtır.
0,8 mm çap ve 10 mm uzunluk, özellikle kısa iğne gerektiren veterinerlik ve tıbbi uygulamalarda tercih edilebilir. Uygulama türü, hayvanın veya hastanın yapısı ve kullanılacak ürün profesyonel talimata göre belirlenmelidir.
0,8 mm iğnenin dış çapını, 10 mm ise uzunluğunu ifade eder. Bu ölçü, uygulama derinliği ve akış hızı açısından seçim yaparken dikkate alınması gereken temel bilgidir.
Ürün adında ve açıklamasında 12 adetlik paket olarak sunulduğu belirtilmektedir. Bu miktar, klinik ve çiftlik uygulamalarında yedekli kullanım için pratiktir.
Luer-Lock bağlantı, iğnenin enjektöre çevrilerek daha güvenli şekilde sabitlenmesini sağlar. Bu yapı uygulama sırasında çıkma, gevşeme ve sızıntı riskini azaltmaya yardımcı olur.
Luer-Lock uyumlu enjektörlerle kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kullanım öncesinde enjektör bağlantı tipinin Luer-Lock olduğundan emin olunmalıdır.
Paslanmaz çelik, dayanıklılık ve hijyen açısından avantaj sağlar. İğnenin formunu korumasına, korozyona karşı dirençli olmasına ve uygun sterilizasyon süreçlerine daha iyi uyum sağlamasına yardımcı olur.
Ürün açıklamasında sterilizasyona uygun ve tekrar kullanılabilir yapı vurgulanmaktadır. Ancak tekrar kullanım kararı hijyen protokolüne, iğnenin durumuna ve profesyonel uygulama kurallarına göre verilmelidir.
İğne üzerinde kir, tıkanıklık, eğilme veya uç hasarı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Hasarlı, körelmiş veya eğilmiş iğneler sterilize edilse bile güvenli kullanım için uygun olmayabilir.
Ürün açıklamasında küçük hayvan uygulamaları için uygunluk vurgulanmaktadır. Yine de iğne seçimi hayvan türü, uygulama yeri ve veteriner hekim tavsiyesine göre yapılmalıdır.
Körelmiş iğne uygulama sırasında daha fazla doku travmasına ve rahatsızlığa neden olabilir. Uç keskinliği azalmış veya hasar görmüş iğneler kullanılmamalıdır.
Kullanılmış iğneler delici-kesici atık güvenliği gözetilerek toplanmalıdır. Sterilizasyon için ayrılacaksa güvenli kapta taşınmalı, atılacaksa uygun tıbbi atık kabına konulmalıdır.
Plastik kutu, iğnelerin düzenli saklanmasına, uçların korunmasına ve taşıma sırasında karışıklığın azalmasına yardımcı olur. Temiz ve kuru saklama iğne ömrü için önemlidir.