SOCOREX Şişe Adaptörü Contası No:56

118 TL
.
Adet
118 TL
Favorilere ekle
BU ÜRÜNDEN

SOCOREX Şişe Adaptörü Contası No:56 , 20 mm çapındaki tüm standart şişelere uyumlu orijinal kauçuk sızdırmazlık elemanıdır . Bu 56 numaralı conta, adaptör ile şişe arasında hava ve sıvı kaçağını önleyerek dozaj kesinliğini korur.

SOCOREX Şişe Adaptörü Contası 20 mm - No:56 - Sızdırmaz Kauçuk Eleman

Ürün Özellikleri

Model Adı SOCOREX Şişe Adaptörü Contası Çap (Ø) 20 mm (Standart şişe boyunlarına uyumludur) Malzeme Sızdırmaz Kauçuk (Yüksek esneklik ve kimyasal direnç) Parça Numarası Yedek parça şemasında 56 numaralı bileşendir Fonksiyonu Şişe adaptörünü ilaç/aşı şişesinin boynu ile birleştirirken hava ve sıvı sızdırmazlığını sağlar


Ürün Açıklaması

SOCOREX Şişe Adaptörü Contası 20 mm (No:56), otomatik enjektör sistemlerinde ilaç veya aşı şişesi ile adaptör arasındaki bağlantının en kritik sızdırmazlık noktasıdır. Bu conta, standart 20 mm çapındaki ilaç şişelerinin ağzına adaptörle birlikte sıkıca oturarak, enjektörün sıvı çekerken şişeden hava çekmesini tamamen engeller.

Bu orijinal yedek conta, yüksek kaliteli sızdırmaz kauçuk malzemeden üretilmiştir; bu sayede enjeksiyon sırasında oluşan vakuma dayanıklı olup, uzun süreli kimyasal temasa karşı dirençlidir. Enjektörün kapasitesi ne olursa olsun, şişe adaptörünü kullanan tüm SOCOREX otomatik enjektör modellerine uyumludur.

Sürekli kimyasal maruziyet, iğne batmaları ve mekanik stres nedeniyle kauçuk conta zamanla sertleşebilir, çatlayabilir veya delinebilir. Hasarlı bir conta, adaptör ile şişe arasında hava girişine ve dolayısıyla enjektörün dozaj hassasiyetini kaybetmesine ve düzensiz dozaj vermesine yol açar. Orijinal SOCOREX Contası No:56 ile bu parçanın düzenli olarak değiştirilmesi, enjektörünüzün vakum gücünü, sızdırmazlığını ve dozaj güvenilirliğini hızlıca geri kazandırır. Yedek parça şemalarında 56 numaralı parça olarak belirtilen bu conta, enjektörünüzün kesintisiz ve hatasız çalışması için zorunlu ve ekonomik bir sarf malzemesidir.


Kullanım Alanları

İlaç Şişesi Bağlantısından Hava Çekme veya Sızdırma Sorunlarının Giderilmesi Şişe Adaptörünün Şişe Boynuna Sıkıca Oturmasının Sağlanması Aşınmış, Delinmiş veya Sertleşmiş Kauçuk Contaların Değişimi Tüm SOCOREX Otomatik Enjektör Modellerinin Şişe Adaptör Bakımı

SOCOREX
110668

Beraber Alınan Diğer 3 Ürün:

Soru ve Cevaplar (0)
Tahmini teslimat: hesaplanıyor...
iEk Bilgi
Bazı uzak şehirlerde teslimat süresi uzayabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Son 24 saatte 0 adet satıldı
Müşteri Yorumları
5.0 Google'da
Tüm yorumları gör
Veteriner Hekime Gelen Sorular
@vethekalikoylu ye sor
Acil durumlarda bulunduğunuz bölgedeki veteriner hekime doğrudan başvurunuz.

Bu site sadece ilgili çerezlerinizi saklar.