Kanatlı hayvanlar için özel hazırlanmış, paslanmaz çelikten 4 farklı boydan oluşan toplam 12 adet karışık veteriner iğne seti
Kanatlılar için özel olarak hazırlanmış
4 çeşit 12’li karışık iğne seti
Komple paslanmaz çelik
Luer-Lock bağlantı sistemi
Kuru ve sulu sterilizasyona dayanıklıdır
Paket içinde 12 adet iğne bulunmaktadır
Veteriner kullanımına uygundur
3 adet 0.9 x 6 mm (20G x 1/4)
3 adet 0.8 x 10 mm (21G x 3/8)
3 adet 1.0 x 10 mm (19G x 3/8)
3 adet 0.9 x 13 mm (20G x 1/2)
Kruuse Enjektör İğnesi Karışık Set I – Kanatlılar İçin, tavuk, hindi, ördek ve diğer kanatlı hayvanlarda aşı, vitamin ve ilaç uygulamalarını güvenli bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Set içerisindeki farklı ölçüdeki iğneler, kanatlıların hassas ve ince derisine uygun olarak hazırlanmıştır ve enjeksiyon sırasında minimum rahatsızlık sağlar.
Paslanmaz çelik yapısı uzun ömürlü kullanım sunar ve Luer-Lock bağlantı sistemi, iğnenin enjektöre tam olarak sabitlenmesini sağlayarak güvenli bir uygulama imkânı verir. Kuru veya sulu sterilizasyona dayanıklı olması, hijyenik uygulamalara olanak tanır. Bu set, veteriner klinikleri, çiftlikler ve kanatlı yetiştiriciliği yapılan alanlarda pratik ve güvenli bir çözümdür.
Kanatlı hayvanların ince derisine uygun ölçüler
Güvenli Luer-Lock bağlantısı ile kazasız kullanım
Dayanıklı paslanmaz çelik
Farklı uygulamalara uygun 4 çeşit iğne
Sterilizasyona dayanıklı, uzun ömürlü set
Kanatlı hayvanlarda aşı ve vitamin uygulamaları
Kümes işletmeleri ve çiftliklerde rutin bakım
Veteriner klinikleri ve saha uygulamaları
Enjeksiyon ve ilaç uygulamalarında güvenli kullanım