Sütür İğnesi Spring Eye 1/2 Yuvarlak 23 mm 10/pk; KRUUSE Veteriner Sütür İğnesi 23 mm – Güvenli ve Hassas Cerrahi Dikiş (Spring Eye) Ürün Özellikleri Uzunluk: 23 mm Çap: 1/2 circle Uç Tipi: Yuvarlak (round body, taper cut) Göz Tipi: Spring Eye Malzeme: Paslanmaz çelik Paket İçeriği: 10 adet Avantajlar ve Kull. Modern Çiftlik güvencesiyle sunulan bu ürün, hayvancılık, veterinerlik ve çiftlik ihtiyaçlarında güvenilir alışveriş deneyimi sağlar. Ürün ölçüsü, model ve kullanım detaylarını inceleyerek ihtiyacınıza uygun şekilde güvenle tercih edebilirsiniz.
Uzunluk: 23 mm
Çap: 1/2 circle
Uç Tipi: Yuvarlak (round body, taper cut)
Göz Tipi: Spring Eye
Malzeme: Paslanmaz çelik
Paket İçeriği: 10 adet
KRUUSE veteriner sütür iğnesi, küçük ve orta boy hayvan cerrahisi için uygundur. Yuvarlak uç ve Spring Eye tasarımı, dokulara minimum zarar verir ve iplik geçişini kolaylaştırır. Paslanmaz çelikten üretilmiş olması, uzun ömürlü ve dayanıklı kullanım sağlar.
Avantajları:
Dokulara zarar vermeyen yuvarlak uç
Spring Eye tasarımı ile kolay iplik geçişi
Dayanıklı ve paslanmaz çelik yapı
Veteriner cerrahisi için güvenli ve ergonomik
KRUUSE veteriner sütür iğnesi ile:
Cerrahi operasyonlarda yüksek hassasiyet elde edersiniz
Dokulara zarar vermeden güvenli dikiş atabilirsiniz
Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlarsınız
Not: Bu ürün yalnızca veteriner kullanımına uygundur.
Paket içerisinde 10 adet 23 mm KRUUSE veteriner sütür iğnesi (Spring Eye) bulunur. Hemen sipariş verin ve cerrahi operasyonlarınızda güvenli ve hassas dikiş deneyimi yaşayın!